Mikołajkowy Turniej o Bombkę Feniksa rozegrany.

W Mikołajkowym Turnieju o Bombkę Feniksa rozegranym w miłej, przedświątecznej atmosferze z udziałem 18 zawodników zwyciężył Jan Budrewicz (ITS Feniks Inowrocław) przed Tomaszem Palaczem (UKS Gambit Toruń) – obaj po 5,5 pkt, Michałem Jaśtakiem (ITS Feniks), Sławomirem Napierałą (Inowrocław) oraz Tomaszem Szczepaniakiem (ITS Feniks) – wszyscy po 4,5 pkt.
W klasyfikacji juniorów triumfował Wiktor Weber (ITS Feniks) przed Franciszkiem Palaczem (Gniewkowo) – obaj po 4 pkt, Janem Oczachowskiem (ITS Feniks) – 3,5 pkt oraz Adamem Łubianką (ITS Feniks) i Arturem Volochii (Inowrocław) – obaj po 3 pkt.
Zwycięzcy otrzymali nagrody z rąk Prezes Fundacji Feniks p. Anny Chodorowskiej, zaś wszyscy uczestnicy – słodkie upominki.
Organizatorzy dziękują Cechowi Rzemiosł Różnych za udostępnienie sali oraz p. Michałowi Jaśtakowi za wzbogacenie puli nagród. Szczegółowe wyniki na stronie http://www.chessarbiter.com/…/2023/ti_8407/results.html….

Chcesz pomóc?

Szachowe piątki z Feniksem

ITS Feniks zaprasza miłośników szachów na pierwsze spotkanie z cyklu „Szachowe Piątki z Feniksem” które odbędzie się 15 marca br. w Ośrodku Sportu i Rekreacji